Ўзбекистон ошпазлар уюшмаси
Ўзбекистон
ошпазлар
уюшмаси
Халқаро ўзбек
пазандачилик
санъати маркази
Жаҳон бош
ошпазлар
ҳамжамияти
уюшмаси

Республикамизда балиқчилик саноатини ривожлантириш бўйича Ҳалқаро пресс клуб ўтказилди

News image: 
Республикамизда балиқчилик саноатини ривожлантириш бўйича Ҳалқаро пресс клуб ўтказилди
Ўзбекистон Республикаси Ипотека банки томонидан 10-декабр 2018-йил Тошкент вилоятидаги "Golden Fish Lake" мажмуасида ноананавий тарзда Республикамизда балиқчилик саноатини ривожлантириш бўйича Ҳалқаро пресс клуб ўтказилди. Юртимизда тадбиркорларни балиқчилик билан шуғулланиб, Президентимизнинг қарорларини амалга ошириш мақсадида ва ахолини балиқ гўшти билан таъминлаб, соғлом турмуш тарзини жорий қилиш мақсадида, Ҳалкаро пресс клубда балиқчиликни ривожлантиришда тадбиркорларнинг дуч келаётган мутасадди ташкилотлар билан хамкорликда муаммолари ўрганиб, кўриб чиқилди. Тадбирда “Ўзбекбалиқсаноат” уюшмаси, Тошкент давлат аграр университети, Балиқчилик илмий-тадқиқот институти, Республика бош прокуратураси, Республика Божхона қўмитаси, Республика Солиқ қўмитаси, Туризмни ривожлантириш давлат қўмитаси, “Балиқсаноат” МЧЖ вакиллари, балиқчилик ҳўжалиги раҳбарлари, Ўзбекистон ошпазлар Уюшмаси, "Хон балиқ хўжалиги" ва Оммавий ахборот воситалари вакилллари ва журналистлар қатнащдилар. “Балиқчиликни ривожлантириш истиқболлари, мавжуд муаммолар ва уларни бартараф этиш йўллари”га бағишланган давра суҳбатида
1. Кадрлар масаласи
2. Божхона масалалари
3. Электр энергия масаласи
4. Етиштирилган балиқни сотиш масаласи
5. Балиқ етиштириш учун озуқа масаласи
6. Балиқ таомларини ахолига тарғиб қилиш масалалари мутахассис ва экспертлар ўртасида мухокама этилди.
 
Сўнги йилларда балиқчиликни ривожлантиришда эришилган ютуқлар билан бир қаторда мазкур соха ривожига тўсиқ бўлаётган айрим муаммолар ҳақида хам айтиб ўтилди.

ПАЗАНДАЧИЛИК СИРЛАРИНИ КАШФ ЭТИНГ

Ошпаз мураббийлар

Тулаганова Умринисо
Уста-ошпаз

 

19.05.2014 года состоялся промежуточный экзамен группы "Поваров национальной и зарубежной кулинарии". В данном мероприятии в качестве экзаменатора...

26 мая 2014 г. прошел очередной экзамен окончивших курс обучения по специальности «Повар национальной и зарубежной кухни». На экзаменационой комиссии участвовали эксперты гастрономии и гостинично-...

Халқаро ўзбек пазандачилиги санъати маркази ўқув лабораториялар синфлари  энг замонавий асбоб ускуналар ва технологиялар билан жиҳозланган бўлиб, ўқув курси иштирокчиларига барча шарт шароитлар...

10 января 2014 года в Международном центре узбекского кулинарного искусства  состоялся очередной итоговый экзамен (сертификация) "Су шефов".  В состав экзаменационной комиссии входили...

«

Раньше я не задумывался от том, как сильно кухни народов мира отличаются друг от друга. Теперь я стал различать их.... »

Абдуллаев Аббосжон - uz
Выпускник МЦУКИ