Ассоциация Поваров Узбекистана
Ассоциация
Поваров
Узбекистана
Международный
Центр Узбекского
Кулинарного
Искусства
Всемирная
ассоциация
сообществ
шеф-поваров

Delicious Uzbekistan

News image: 
Delicious Uzbekistan

Due to the quarantine, which has already lasted for more than a year, all mass gastronomic events, culinary championships were canceled. But “Delicious Uzbekistan” with connections YCC WICS, despite the pandemic, wants to raise the gastronomic spirit, which is enriched by friendship, cooperation between many countries of the world. At the moment, “Delicious Uzbekistan “ and YCC WICS has planned a gastronomic tour with a number of countries: Turkey, Kazakhstan, Pakistan and the Chuvash Republic.

Gastronomic tourism is one of the types of tourism, the main purpose of which is to get acquainted with a particular country through the prism of national gastronomy. For the gastronomic tourist, food is primarily a category of culture. From this perspective, traditional cuisine is perceived in connection with the history, religion, economy, politics, customs, legends, and other factors that form the unique identity of a country or region.

A gastronomic tour, or gastrotour, is a set of events for tasting dishes typical of the local cuisine. "The lessons of culinary country studies are held not only in restaurants, but also on the online platform »

Gastronomy is another reason to love Uzbekistan. When you come to our country, you can refuse any excursion, but you will never refuse food.
The gastronomic web tour "Delicious Uzbekistan" in Uzbekistan will give you an unforgettable taste experience for the whole year and you will definitely want to repeat it even at home. 

Откройте для себя школу кулинарии

Мастера-преподаватели

Тулаганова Умринисо
Lady-chef

В распоряжении Международного центра узбекского кулинарного искусства имеются полностью укомплектованные аудитории-кухни, оснащенные самым современным оборудованием.

26 мая 2014 г. прошел очередной экзамен окончивших курс обучения по специальности «Повар национальной и зарубежной кухни». На экзаменационой комиссии участвовали эксперты гастрономии и гостинично-...

 

19.05.2014 года состоялся промежуточный экзамен группы "Поваров национальной и зарубежной кулинарии". В данном мероприятии в качестве экзаменатора...

10 января 2014 года в Международном центре узбекского кулинарного искусства  состоялся очередной итоговый экзамен (сертификация) "Су шефов".  В состав экзаменационной комиссии входили...

08.05.2015 года  очередной раз состоялся промежуточный экзамен поваров в Международном Центре Узбекского Кулинарного Искусства. На экамене пристуствовали Директор Международного ...

«

Именно здесь, во время обучения в Международном центре узбекского кулинарного искусства, я научился различать продукты по... »

Шомаксудов Шоюсуф
Слушатель курса МЦУКИ