Association of cooks of Uzbekistan

Top menu

ASSOCIATION
OF COOKS
OF UZBEKISTAN
INTERNATIONAL
UZBEK CENTER
CULINARY
ART
WORLD
ASSOCIATION OF
CHEFS
SOCIETIES

IMPROVEMENT OF QUALIFICATION OF EMPLOYEES OF SANATORIUM-RESORTS COMPLEXES OF THE FEDERATION OF TRADE UNIONS OF THE REPUBLIC OF UZBEKISTAN

Activities img: 
IMPROVEMENT OF QUALIFICATION OF EMPLOYEES OF SANATORIUM-RESORTS COMPLEXES OF THE FEDERATION OF TRADE UNIONS OF THE REPUBLIC OF UZBEKISTAN

About the skill training of employees of sanatorium and resort complexes of the Federation of Trade Unions of the Republic of Uzbekistan.

From 31th of March to 4th of April, 2014, in the "Umid Gulshani" sanatorium-resort complex was held a refresher course for cooks and waiters of the sanatorium of the Federation of Trade Unions of Uzbekistan.

In front of the audience, they gave and conducted practical trainings on the following topics:

"International and national standards, statutes and regulations in the field of public catering" - ICUCA expert is Yakubov N.Ya.

“Technology of cooking dietary dish” - ICUCA expert is Tagaev.K

"Technology of cooking  foreign dishes of dietary character" - ICUCA expert is Karabaeva.D.A

“Professional Ethics and Psychology” – Khodjaev M.S expert in professional ethics and psychology of ICUCA

“Organization of service at public catering establishments” – Mashkov.A service expert of ICUCA

The training process took the form of seminars and practical exercises using modern teaching technologies. The cooks, along with the waiters, passed the full course from basic established standards to modern, advanced types of service and maintenance at sanatorium resorts. For better perception of the training, the students were shown multimedia educational material.

 

At the end of the seminar there was a solemn awarding  of certificates to the participants of the international center.

   

   

   

   

Explore for you the school of cooks

Master Trainers

Akhmad Khamdamov
Master-chef

 

19.05.2014 года состоялся промежуточный экзамен группы "Поваров национальной и зарубежной кулинарии". В данном мероприятии в качестве экзаменатора участвовали шеф повар и менеджер...

26 мая 2014 г. прошел очередной экзамен окончивших курс обучения по специальности «Повар национальной и зарубежной кухни». На экзаменационой комиссии участвовали эксперты гастрономии и гостинично-...

Предлагаем Вашему вниманию подарочный сертификат на услуги нашего центра. Наша цель - помочь Вам в решении часто возникающей проблемы - выбора подарков для родных и близких  по любым поводам. Мы проводим...

В распоряжении Международного центра узбекского кулинарного искусства имеются полностью укомплектованные аудитории-кухни, оснащенные самым современным оборудованием.

10 января 2014 года в Международном центре узбекского кулинарного искусства  состоялся очередной итоговый экзамен (сертификация) "Су шефов".  В состав экзаменационной комиссии входили...

«

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vulputate est vitae dolor adipiscing varius. Morbi in eros... »

Lorem ipsum dolor sit amet
lorem ipsum dolor sit amet